Novi Sad
10.03.2016.
10:41 > 11:57
Uprkos tome što je još pre deset godina najavljeno da će Pozorišni trg biti rekonstruisan, to se još nije dogodilo, i sve je izvesnije da se to skoro neće ni desiti.
  • Miki

    10.03.2016 23:17
    Mermerne ploče na Pozorišnom trgu polomljene su teškim mašinama, guseničarima, koji su tu čistili sneg (oni su i nogu skulpture balerine polomili). Dok ima takvih "stručnjaka" u gradskoj vlasti nikakva rekonstrukcija neće pomoći, uništiće sve, kao i do sad.
  • Jacovitti

    10.03.2016 12:15
    Iluzija! Kome iz gradske vlasti pada na pamet da ide u pozorište? Slučaj je identičan sa asfaltom na sporednim ulicama. Ni tamo vlast ne ide osim predizborno. A u pozorište - ni predizborno! Koji će tamo? Tamo nema volova na ražnju... Livada i šatra burazeru. Il' Parovi i sl. na TV.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna